Ruud,

Volkswagen up!

Klein, maar wel Volkswagen.

Volkswagen up!

Zo klein als de up! is, zo groot is het aantal ijzersterke eigenschappen. De up! combineert een iconisch design met unieke innovaties, een zeer competitieve prijsstelling en uitstekende milieuprestaties. Met de BlueMotion Technology motoren heeft de up! zelfs de laagste CO2 -uitstoot van alle niet-elektrische auto’s. En met de komst van de e-up! bestaat de mogelijkheid om 100% elektrisch te rijden. Dit betekent geen wegenbelasting en nagenoeg emissievrij rijden.

Contact

Gerard Vos

Gerard Vos

Verkoper

Direct meer informatie of een scherp inruilaanbod? Neem contact op.

Acties

  • De Volkswagen up! is al beschikbaar vanaf € 10.581,-
  • De Volkswagen up! € 15,-  per dag (excl. brandstof en 50 km vrij)

Deze auto delen:

Unieke Kenmerken

Bepaal eerst uw uitvoering en stel dan samen.

De up! is er in 6 verschillende uitvoeringen waarvan het uitrustingniveau gaat van basic (take up!) naar luxe (high up!). Of kies voor avontuurlijk met de cross up!. Kies eerst de uitvoering en stel daarna naar wens verder samen.

Nóg slimmer met ruimte.

Bij het ontwerpen van de up! hebben we met iedereen rekening gehouden.
Daarom passen zelfs in één van de meest compacte auto’s ter wereld 4 deuren.
De tweedeurs is standaard, de vierdeurs is verkrijgbaar voor een meerprijs van € 350,-*.

De grootste bagageruimte in z’n klasse.

Door slimmer om te gaan met ruimte is er verrassend veel plek voor zowel passagiers als bagage. Met 251 liter heeft de up! zelfs de grootste bagageruimte in zijn klasse. In de Move up! en de High up! beschikt u daarnaast over een variabele laadbodem die op twee niveaus kan worden ingelegd. Zo benut u de ruimte nóg optimaler.

Park Distance Control.

Parkeren zonder brokken.

De optionele parkeerhulp Park Distance Control beschermt uw auto tegen blikschade. U krijgt een signaal zodra uw up! te dicht bij een obstakel komt.

Neerklapbare achterbank.

Meer inladen dan u dacht.

Grote voorwerpen vervoeren? Geen probleem. Met neergeklapte achterbank heeft de up! verrassend veel bagageruimte. Bij de Move up! en de High up! is deze ook nog in twee delen neerklapbaar.

Een nieuwe auto verdient een nieuwe motor.

De ultracompacte benzinemotor werd speciaal voor de up! vanaf de grond opnieuw opgebouwd. Resultaat: ongekende kracht voor een 1.0 motor. Tot wel 55 kW (75pk). Terwijl u met 1 liter brandstof wel 23.8 km rijdt. Noem dat gerust zuinig.

Maximale prestaties.

Minimale bijtelling.

Dankzij de verrassend krachtige 1.0 motor met 44kW (60pk) is de maximale snelheid van de up! 171 km/uur. Toch is het brandstofverbruik zeer gunstig: met 1 liter benzine rijdt u tot wel 24.4 km. Daarmee is de CO2-uitstoot zeer laag en profiteert u van slechts 20% bijtelling.

BlueMotion Technology.

Schoner en zuiniger rijden.

Ook voor de up! zijn er motoren met BlueMotion Technology beschikbaar. Dit zijn motoren met slimme innovaties die o.a. brandstof besparen, de uitstoot van CO2 verlagen en zorgen voor minder fijnstof en stikstofoxiden.

City Emergency Braking.

Nooit meer een ongeluk bij lage snelheden.

Dit innovatieve systeem is actief als u tussen de 0 en 30 km/u rijdt en waarschuwt u bij een dreigende botsing in het drukke stadsverkeer of in de file. Als uw reactie vervolgens uitblijft, remt het systeem geheel zelfstandig. Het voorkomt ongelukken of houdt de schade beperkt. City Emergency Braking en ESP zijn standaard op alle uitvoeringen. Dit maakt de up! tot de veiligste in z’n klasse.

Vier airbags.

U bent compleet beschermd.

Elke up! is standaard voorzien van 4 airbags die u beschermen tegen ernstig letsel. Zowel van voren als van de zijkant.

Verstevigde achterklep.

Voor uw veiligheid bij kop-staartbotsingen.

De achterklep van elke up! is voorzien van een staalconstructie die u extra beschermt bij een botsing van achteren.

Tyre Leak Indicator.

Voorkom een klapband.

Loopt de bandenspanning in een band terug? Dan krijgt u direct een waarschuwing. Met banden op de juiste spanning rijdt u zuiniger en is het risico op een klapband kleiner.

De eerste elektrische Volkswagen.

De e-up! betekent een nieuw tijdperk voor Volkswagen. Hij is stoer, pittig, geruisloos, wegenbelastingvrij en nagenoeg emissievrij. Met een theoretische actieradius tot wel 160 km, energiekosten van nog geen 3 euro per 100 km en met een snellader binnen een half uur voor 80% opgeladen.

 

afbeelding-model-up1
afbeelding-model-up4
afbeelding-model-up3
afbeelding-model-up2
Back to top