Ruud,

Over ons

Van der Heide autobedrijven heeft passie voor Volkswagen.

Gerard Vos

Gerard Vos

Verkoper

Auto’s verkopen met de mogelijkheid tot mobiliteitsgarantie voor een autoleven lang betekent dat je als autobedrijf kwaliteit garandeert. Dat werkt ook voor een verkoper fijn.

Niet aanwezig op dinsdag.

Nour-dinne Hounchou

Nour-dinne Hounchou

Verkoper

Volkswagen is mijn merk. We hebben ook altijd een ruim aanbod van betrouwbare gebruikte Volkswagens. Meer weten over een Volkswagen-abonnement om voor een klein maandbedrag reeds over een nieuwe Volkswagen te beschikken? Bel me.

Niet aanwezig op woensdag.

ONS SERVICETEAM

Iede Pasterkamp

Iede Pasterkamp

Service adviseur

ONS MONTEURSTEAM

Roland Ziel

Roland Ziel

Chef Werkplaats

  Anko Monster

  Anko Monster

  1e Monteur

   Arjan Groenewold

   Arjan Groenewold

   1e Monteur

    Johan Zwemmer

    Johan Zwemmer

    1e Monteur

     Jiri Osinga

     Jiri Osinga

     Monteur

      ONS MAGAZIJNTEAM

      Arie Sinnema

      Arie Sinnema

      Magazijn

      Iede Pasterkamp

      Iede Pasterkamp

      Magazijn

      ONS ADMINISTRATIETEAM

      Fokje de Jong

      Fokje de Jong

      Administrateur

      Nicole Post

      Nicole Post

      Administratief Medewerker

      Lisa Slot

      Lisa Slot

      Belteam

      Bewaren

      Bij Van der Heide autobedrijven zijn alle professionele disciplines aanwezig en door scholing van onze medewerkers missen we niets van de laatste ontwikkelingen. Slim zakendoen bij Van der Heide!

      Mobiliteitsgarantie
      Dat Volkswagen vertrouwd op de kwaliteit van haar producten blijkt wel uit de levenslange garantie die op Volkswagens wordt gegeven onder de naam Mobiliteitsgarantie. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is de auto volgens fabrieksvoorschriften te onderhouden. Deze garantie gaat gewoon over op de volgende bereider.

      Bedrijfswagenspecialist
      Dat er in onderhoud van auto’s verschil zit tussen geel kenteken auto’s en grijs kentekenauto’s is een feit. Daarom hebben we bij Van der Heide in Emmeloord ook een aparte bedrijfswagenwerkplaats.

      Onderhoud, schadeherstel en reparatie
      Bij Van der Heide weet u van te voren wat het onderhoud/reparatie gaat kosten. Mocht het duurder uitvallen dan vragen wij u altijd uw toestemming. Uw auto kan worden gehaald/gebracht. Of wij bieden u de mogelijkheid voor vervangend vervoer.

      Verkoopadvies
      Onze gespecialiseerde adviseurs houden voor u de markt nauwlettend in de gaten en vergeten daarbij de fiscale en financiële kanten niet. Er veranderen voor zowel particulier als bedrijf regelmatig wettelijke bepalingen. Naast het volledige gamma van Volkswagen hebben we een ruime keus in occasions.

      Lease en andere financiële diensten
      Wij helpen u graag UW autokosten te verlagen. Dit zit hem niet alleen in onderhoud, maar ook in verzekeringen, financieringen, brandstof en eventuele subsidies en andere tegemoetkomingen. Dit is niet alleen interessant voor bedrijven maar ook voor particulieren.

      Daarnaast is er bij Van der Heide de kennis voor diverse vormen van financiering tegen scherpe tarieven! U hoeft niet uw liquide middelen aan te spreken, deze blijven dus beschikbaar om te ondernemen. Vaste leasebedragen, u weet dus precies wat u kwijt bent voor het beheer van uw wagenpark.

      Van der Heide kan u ook de tijd besparen die nodig is voor het inkopen van auto’s en het bijhouden van alle administratieve handelingen. Geen zorgen over restwaarden, onderhoud en reparaties. Bij uitval direct vervangend vervoer. Afhandeling van schade en de complete verwerking van de brandstofadministratie.

      Tijdelijke mobiliteitsbehoefte
      Het kan soms zijn dat u tijdelijk een andere auto nodig heeft. Denk aan verhuizen en vakantie. Of als bedrijf heeft u tijdelijk een voorloop auto nodig of een vervangende auto. Zowel verhuur voor korte als langere termijn is mogelijk. Vraag naar de speciale tarieven.

       

      ONZE HISTORIE SAMENGEVAT:

      De geschiedenis van Autobedrijf Van der Heide gaat terug naar 1921. Dit is het moment dat de eerste generatie Van der Heide begon met een reparatiebedrijf in Balk. Ondertussen zijn we al bij de derde generatie Van der Heide die in de autobranche zit.

      In de periode van 1921 tot heden is er veel veranderd binnen het Autobedrijf. Er zijn meerdere recessies geweest maar uiteindelijk is het bedrijf er steeds beter van geworden en heeft het bedrijf zelfs de mogelijkheden gevonden om te groeien. Deze mogelijkheid werd onder andere gevonden in het Volkswagen dealerschap die we in 1957 hebben verkregen.

      Het gehele Van der Heide team bestaat op dit moment uit ongeveer 20 personen. Door dit grote aantal medewerkers hebben we ook de mogelijkheid om mensen te specialiseren zodat we nog beter op wensen van u als klant kunnen inspelen.

      Bij Van der Heide is duidelijk te merken dat een lang bestaan niet gepaard hoeft te gaan met vast geroestheid. Wij hebben bewezen dat we door vernieuwend en klant gericht te zijn kunnen groeien, en dit is precies wat we nog jaren willen doen.

      AUTOBEDRIJF VAN DER HEIDE

      Back to top