Ruud,

Mobiliteitsgarantie

Bij iedere nieuwe Volkswagen krijgt u gratis Mobiliteitsgarantie.

Mobiliteitsgarantie van Volkswagen

Gratis Mobiliteitsgarantie.

Bij iedere nieuwe Volkswagen krijgt u gratis Mobiliteitsgarantie. Die helpt u bij pech weer op weg, 24 uur per dag en in bijna heel Europa. Deze hulpverlening kost u niets.

Centraal servicenummer.

Bij pech, op uw eigen oprit of waar dan ook in Nederland, belt u eenvoudig het gratis nummer 0800 555 7000. Ook bij (ruit)schade is onze alarmcentrale dag en nacht via dit servicenummer te bereiken. De dichtstbijzijnde Volkswagen-dealer of een andere professionele hulpverlener wordt ingeschakeld in om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Sla het nummer op in uw mobiele telefoon, dan heeft u onze hulpverlening altijd binnen handbereik.

Wat te doen bij pech in Nederland?

  • Zorg dat u op een veilige plaats staat en de benodigde veiligheidsmaatregelen neemt. Denk hierbij aan een hesje en een gevarendriehoek.
  • Bel Volkswagen Mobiliteitsservice: 0800 555 7000
  • Houd uw Volkswagen Serviceboekje met de onderhoudsgegevens bij de hand.
  • De medewerker zal u enkele vragen stellen over kilometerstand, naam en plaats van uw dealer, onderhoud en de meldcode (laatste 4 cijfers van het chassisnummer).
  • Zorg dat u uw locatie weet, u kunt dit doorgeven met een wegnummer en een kilometeraanduiding. Ook moet u goed weten tussen welke plaatsen u staat.
  • Zodra de benodigde gegevens verwerkt zijn, zal de alarmcentrale van de Volkswagen Mobiliteitsservice de hulpverlening opstarten. Bij problemen kunt u eventueel weer terugbellen naar de Volkswagen alarmcentrale.

In het buitenland.

In bijna heel Europa kunt u een beroep doen op de Volkswagen Mobiliteitsgarantie. Hiervoor belt u het bekende gratis nummer, voorafgegaan door de landcode van Nederland: +31 800 555 7000. Wij brengen u vervolgens in contact met de hulpdienst in het betreffende land. Bij eventuele taalproblemen of wanneer de verbinding om technische redenen niet tot stand komt, belt u het volgende nummer: +31 33 49 49 101 (niet gratis). Soms moet u ter plekke voor de hulpverlening betalen. Vergeet u dan niet om de rekening te vragen. Als u deze in Nederland bij uw Volkswagen-dealer indient, krijgt u de gemaakte kosten alsnog vergoed. Beide nummers zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Aanvullende bepalingen

De Mobiliteitsservice geldt voor elke Volkswagen personenauto, camper, Caravelle of Multivan geleverd na augustus 1995. En voor elke Volkswagen Bedrijfswagen geleverd na juni 1997. De Mobiliteitsgarantie is beperkt tot het recht op de hiervoor omschreven hulpverlening. Alle overige kosten, schade en gevolgschade komen niet voor vergoeding in aanmerking. De Volkswagen-organisatie is niet aansprakelijk voor schade die op enige wijze het gevolg is van het uitvoeren van reparaties, het bieden van een hotelovernachting en/of het inzetten van vervangend vervoer. Voor vragen over de Mobiliteitsservice kunt u contact opnemen met ons.

Contact

Van der Heide

Van der Heide

Direct meer informatie? Bel ons!

  • (0527) 61 43 04

Deze pagina delen:

Back to top