Ruud,

Economy Service

Voordelig onderhoud van Volkswagen bij autobedrijven Van der Heide

Van der Heide Economy Service

De voordelen van Economy Service

  • Lage onderhoudsprijzen
  • Onderhoudsbeurt na maximaal 2 jaar of 30.000 kilometer
  • Voordelige reparaties door Economy onderdelen
  • 2 jaar garantie op reparaties
  • Prijs is altijd vooraf bekend
  • Gratis APK bij onderhoud
  • Gratis pechhulp in Europa
  • Vervangend vervoer vanaf € 15,-
  • 100% Volkswagen kwaliteit

 

Lage onderhoudsprijzen:

Speciaal voor oudere modellen hanteert Volkswagen extra lage prijzen voor een onderhoudsbeurt. Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van uw Volkswagen kunt u denken aan het vervangen van bougies, brandstoffilter, remvloeistof of de distributieriem. Klik op uw model voor een overzicht van de lage onderhoudsprijzen.

Onderhoudsbeurt na max. 2 jaar of 30.000 km

Volkswagen maakt gebruik van Long Life-olie waardoor uw auto tot wel 2 jaar of na maximaal 30.000** kilometer kan rijden tot de volgende onderhoudsbeurt. Zo kunt u besparen op de onderhoudskosten en heeft u de zekerheid dat uw auto vakkundig wordt onderhouden door echte Volkswagen professionals.

Voordelige reparaties door gebruik van Economy onderdelen

Speciaal voor reparaties van oudere modellen heeft Volkswagen ‘Economy Onderdelen’. Dit zijn nieuwe Volkswagen onderdelen speciaal voor modellen die niet meer geproduceerd worden met een zacht prijsje. De Service Adviseur weet wanneer Economy Onderdelen gebruikt kunnen worden. Zo geniet u van Volkswagen kwaliteit met een Economy prijs.

2 jaar garantie op alle vervangen onderdelen

Bij Economy Service heeft u 2 jaar garantie op de onderdelen die tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt zijn vervangen. Dit geldt voor zowel Volkswagen Originele Onderdelen als Volkswagen Economy Onderdelen.

Prijs is vooraf bekend dus geen verrassingen achteraf

Geen verrassingen achteraf met de Service Dialoog. Aan de hand van een checklist controleert de Service Adviseur vooraf de aandachtspunten. U bespreekt samen wat er gedaan moet worden en wat kan wachten. Zo weet u vooraf wat de kosten zijn. Komt de monteur tijdens het onderhoud nog iets tegen, dan belt hij u direct om dit te bespreken.

Gratis APK in combinatie met Economy Service

Is uw Volkswagen ook toe aan een APK-beurt? Met Economy Service is de APK helemaal gratis. De enige voorwaarde is, dat u Volkswagen Inclusief-lid bent. Nog geen lid? Geen probleem, het lidmaatschap is gratis. Met Volkswagen Inclusief profiteert u van extra kortingen en exclusieve privileges.

Gratis pechhulp in Europa in combinatie met Economy Service

Met Economy Service geniet u standaard van Mobibiliteitsgarantie. Zo bent u na onderhoud of de reparaties kosteloos verzekerd van snelle hulpverlening in bijna heel Europa. Met de kwaliteit van een Volkswagen dealer of andere professionele hulpverlener. Brochure Mobiliteitsservice downloaden.

Contact

Van der Heide

Van der Heide

Direct meer informatie? Bel ons!

  • (0527) 61 43 04

Deze pagina delen:

Back to top