Ruud,

APK Keuring

Van der Heide autobedrijven: GRATIS APK bij onderhoud.

Gratis APK bij onderhoudsbeurt

Tijdelijk € 25* voor uw APK
Van der Heide heeft nu tijdelijk een extra voordelig aanbod. Van der Heide kan de APK uitstekend voor u uitvoeren, hij kent uw auto immers als geen ander. De APK (Algemene Periodieke Keuring) is wettelijk verplicht. Het doel hiervan is de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen. Wanneer en hoe vaak uw auto naar de APK moet, hangt af van de leeftijd van uw auto en type brandstof. U kunt uw Volkswagen tot 2 maanden voor de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oorspronkelijke vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie verlengd.

Gratis APK in combinatie met onderhoud**
Wanneer u de APK in combinatie met onderhoud** laat uitvoeren dan is de APK gratis. U betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten van € 3,85. Mocht na de keuring een reparatie nodig zijn, dan is uw Volkswagen in de meest ervaren handen. Vooraf ontvangt u een heldere offerte en krijgt u twee jaar garantie op zowel de onderdelen als de reparatie.

APK is inclusief
Dit is een all-in prijs inclusief btw, afmeldkosten en viergas-test, EOBD-scan of roetmeting. Dit is het vaste bedrag dat u bij de Volkswagen dealer betaalt voor de keuring. Geen verrassingen achteraf.

Maak hieronder gelijk een afspraak:

Contact

Van der Heide

Van der Heide

Direct meer informatie? Bel ons!

  • (0527) 61 43 04

Deze pagina delen:

Back to top