Ruud,

Airco service

Van der Heide Autobedrijven voor een goed werkende airco.

Aircoservice bij Volkswagen

Aircocheck.

Heeft uw airco onderhoud of behandeling nodig? Van der Heide stelt dit makkelijk vast met een aircocheck. Als reparatie of verdere behandeling noodzakelijk is, kunnen we dit verzorgen. Uiteraard na goedkeuring van de offerte door u.

Vervangen van stof- en pollenfilter.

Als het huidige filter stofdeeltjes, uitlaatgassen en pollen onvoldoende tegenhoudt, moet het filter vervangen worden. Na vervanging bent u weer zeker van gezonde lucht in uw Volkswagen.

Airco geurbehandeling.

Door het vochtige klimaat en temperatuur- wisselingen in uw aircosysteem is de kans op bacterie- en schimmelgroei groot. Dit leidt tot nare, muffe luchtjes uit de ventilatieroosters. Om dat tegen te gaan, bevelen wij een airco geurbehandeling aan. Zo bent u weer zeker van schone en frisse lucht.

Airco onderhoudsbeurt.

‘Koudemiddel’ in het aircosysteem zorgt voor de koelende werking. Gedurende de tijd verliest het systeem koudemiddel en neemt de werking geleidelijk af. Dat kan schade veroorzaken aan uw airco, met hoge reparatiekosten tot gevolg. Met de airco onderhoudsbeurt vermindert u het risico op schade.

Maak hieronder gelijk een afspraak:

Contact

Van der Heide

Van der Heide

Direct meer informatie? Bel ons!

  • (0527) 61 43 04

Deze pagina delen:

Back to top